HARJOITTELU FYSIOTERAPEUTIN OHJAUKSESSA

Mikäli haluat kuntosaliharjoittelulla hoitaa erilaisia kehon kiputiloja, voivat fysioterapeutin koulutuksen saaneet ohjaajamme auttaa sinua löytämään sopivat harjoitusliikkeet.

-Henkilökohtainen kuntosaliohjelma      59,00€

-Harjoittelukerta fysioterapeutin ohjauksessa     49,00€

 

Personal Trainer

Kaipaatko apua liikunnan aloittamiseen tai uutta suuntaa nykyiseen harjoitteluusi?

Mikäli tavitset täysipainoisia Personal Trainer -palveluja, teemme yhteistyötä KuntoKompassi -yrityksen kanssa. Tarkempia tietoja heidän tarjoamistaan palveluista voit tiedustella:

Marianna Kuusikko 041 5505600,     marianna.kuusikko@kuntokompassi.fi

Tästä yrityksen KuntoKompassi omille sivuille.

Kenelle Personal Training on tarkoitettu?

Henkilökohtainen ohjaus/valmennus sopii kenelle tahansa, joka on kiinnostunut omasta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistaan. Personal Trainer on oiva apu mm. systemaattisessa kunnonkohotuksessa, painonpudotuksessa ja -hallinnassa sekä kehon muuta muokkausta kaipaavalle. Oli tavoitteenasi lihas-/aerobisen kunnon kohottaminen, liikkuvuuden parantaminen tai muuten vaan terveyden edistäminen – me autamme Sinua saavuttaaksesi tavoitteesi. Tarjoamme laadukasta ja turvallista valmennusta/ohjausta lähtötasosta riippumatta. Asiantuntevan valmennuksen avulla saat päiviisi lisää virkeyttä ja energiaa. Personal Trainerin avulla Sinulla on myös mahdollisuus ennaltaehkäistä elintapasairauksia tai lievittää jo alkaneita oireita (mm. kohonnut verenpaine, 2-tyypin diabetes, veren rasva-arvot). Hyvinvointisi liikuttaa meitä! Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!